1. Hulpmiddelen
  2. profielmal

Top 10 beste profielmallen van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 mrt. 2023

Om meteen de beste 10 profielmallen te vergelijken, klik je op “verder lezen” in de button hieronder.

Angelina Tuinder

Hallo! Mijn naam is Angelina en ik ben auteur van beroep. Ik heb een passie ontwikkeld en ben inmiddels een liefhebster geworden van het schrijven van blogs die betrekking hebben op het ontdekken van de nieuwste trendy artikelen en het schrijven over alles wat met verbouwing te maken heeft.

Ik vind het heerlijk om te onderzoeken met als doel om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over actuele reviews en bijbehorende producten. Elke dag stap ik met plezier uit bed en stap er met grote genoegdoening weer in, wetende dat ik mensen heb kunnen helpen.

Onze profielmallen test - Top 10 profielmallen

Leuk dat je de tijd neemt om de ervaringen, reviews en best vergeleken top 10 profielmallen te bekijken.

Je bent je waarschijnlijk aan het voorbereiden en op zoek naar informatie over een profielmal. Dat is mooi, want wij gaan je daarbij helpen! Op deze pagina hebben wij speciaal voor jou de profielmallen die als best gereviewd zijn geplaatst.

Of je nu al enige kennis hebt over profielmallen of dit de eerste keer is dat je gaat kopen, wij hebben de beste profielmallen voor je vergeleken. Zo kun jij zien welke momenteel als beste gereviewd zijn.

Lees snel verder voor de mogelijkheden in onze top 10.

1. RAIDEN PRODUCTS ® Meetinstrument Aftekenhulp Markeerliniaal 40 CM Meetlat Profielmal Voor het positioneren en markeren.

5/5

Met het RAIDEN PRODUCTS ® Meetinstrument Aftekenhulp Markeerliniaal 40 CM Meetlat Profielmal kunt u nauwkeurig en precies meten. Het meetinstrument is voorzien van een krachtige, stevige aluminium constructie, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. De meetlat kan worden ingesteld tot 40 cm en de profielmal is uitgerust met een speciale maatregelingsvergrendeling. Met dit product kunt u gemakkelijk en precies positioneren en markeren. U kunt de juiste maat aftekenen met een 0,5 mm vulpotlood of kraspen door een gaatje of sleufje. Daarnaast is het ook geschikt voor gebruik bij weinig licht of als uw ogen minder scherp zijn. Met het RAIDEN PRODUCTS ® Meetinstrument Aftekenhulp Markeerliniaal 40 CM Meetlat Profielmal bent u altijd zeker van een perfect resultaat. Met dit product zult u nooit meer te kort of te lang aftekenen of afzagen. Het meetinstrument is gemaakt van een stevige aluminium constructie, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. U kunt de meetlat instellen tot 40 cm, waardoor u precies kunt meten en aftekenen. De profielmal is voorzien van een speciale maatregelingsvergrendeling, waarmee u de juiste maat kunt vastzetten. Met dit product kunt u precies positioneren en markeren en bent u verzekerd van een perfect resultaat. Met deze aftekenhulp en markeerliniaal bent u altijd zeker dat u de juiste maat zal aftekenen met een 0,5 mm vulpotlood of kraspen door een gaatje of sleufje. Ook bij weinig licht of als uw ogen minder scherp zijn, kunt u erop vertrouwen dat het resultaat perfect zal zijn.

Met stip op nummer 1 en begrijpelijk volgens ons. Bekijk de reviews.

2. Professionele Aftekenhulp met 2 locks 25cm x 8cm Profielmeter Profielaftaster Meethulp Profielmal Profielkam Laminaat.

5/5

Professionele Aftekenhulp met 2 locks 25cm x 8cm Profielmeter Profielaftaster Meethulp Profielmal Profielkam Laminaat van Optimus maakt het meten van moeilijke hoeken of vormen nu zeer eenvoudig. Deze aftekenhulp met dubbel slot heeft een modern design van 25 centimeter en is ideaal voor het perfect leggen van laminaat, tapijt, vinyl, hout in vloerbedekking en voor het maken van DIY projecten. Met dit dubbel lock systeem behoud je de gehele template in plaats van slechts de helft, zelfs als je op zijn kop werkt. De Optimus aftekenhulp is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor het stevig en betrouwbaar is. Het is zeer geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik. Je kunt deze aftekenhulp ook gebruiken voor het maken van kamerschermen, kasten, luiken, schilderijen en meer. Bestel vandaag nog deze dubbel lock aftekenhulp van Optimus en maak het meten van moeilijke hoeken of vormen een stuk eenvoudiger!

Deskundigen en specialisten zijn het er mee eens dat deze in de top 10 thuishoort. Op nummer 2: kijk snel verder voor dit prachtige product. 

 

3. A+ Aftekenhulp Contourmal Profielmal Meetgereedschap Profielmeter 25CM Schuifmaat.

5/5

Met deze A+ aftekenhulp kun je gemakkelijk en nauwkeurig complexe vormen aftekenen. Het is een schuifmaat gemaakt van duurzame ABS-kunststof die nauwkeurig is gekalibreerd. Met behulp van deze contourmal kun je eenvoudig de exacte vorm van een object overbrengen op het materiaal dat je wilt uitzagen. Deze profielmal is 25 cm groot, waardoor je gemakkelijk kleinere vormen kunt uitzagen. De aftekenhulp is ook eenvoudig te gebruiken; je schuift de contourmal tegen het object en de vorm blijft in de contourmal staan. Zo kun je de vorm precies overtekenen en op deze manier voorkom je te onnodig grote gaten in het materiaal dat je wilt leggen. Met deze A+ Aftekenhulp Contourmal Profielmal Meetgereedschap Profielmeter 25CM Schuifmaat kun je tijd besparen en je projecten een professioneel uiterlijk geven. Door de kwaliteit van de ABS-kunststof is de contourmal duurzaam en kan hij tegen een stootje. De nauwkeurigheid van de kalibratie zorgt ervoor dat je metingen en knippen/zagen precies uitvoert. Met dit handige gereedschap kun je complexe vormen aftekenen op plaatmateriaal en het resultaat is een perfect passende constructie. Kortom, deze contourmal biedt de perfecte oplossing voor een precieze aftekenhulp.

Een niet te missen product volgens de nieuwste ontwikkelingen. 

4. Aftekenhulp 25 CM met LOCK Profielmal Profielaftaster Meetinstrument Contourmallen Schuifmaat.

5/5

Met DEKKO TOOLS ®'s Aftekenhulp 25 CM met LOCK Profielmal Profielaftaster Meetinstrument Contourmallen Schuifmaat, klus je je project makkelijk af. Met dit handige meetinstrument/handgereedschap, kun je klussen zonder zorgen aanpakken. De Aftekenhulp is voorzien van een LOCK Profielmal, een Profielaftaster, Contourmallen en een Schuifmaat. Dit maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de juiste maten te bepalen. De Aftekenhulp heeft een compacte vorm, waardoor hij gemakkelijk in een toolbox of gereedschapskist te plaatsen is. De Aftekenhulp is ideaal voor het aftekenen van profielen, om exacte meetwaarden in korte tijd te bepalen. Ook is het een uitkomst voor het aftekenen van grote oppervlakken, waaronder deuren, ramen, vloeren en meubels. Deze aftekenhulp is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij zeer stevig en duurzaam is. Het is een multifunctioneel gereedschap dat je steeds weer kunt gebruiken voor je klussen en projecten. Met de DEKKO TOOLS ® Aftekenhulp ben je verzekerd van professionele resultaten.

Dit product bevat al jouw wensen. Een absolute topper! Bekijk snel de reviews. 

5. GS profielaftaster metaal 150mm Aftekenhulp Profielmal Profielkam.

5/5

Met de GS profielaftaster metaal 150mm heb je een professionele en precieze afwerking van jouw klus. De aftekenhulp is perfect om te gebruiken bij het aanleggen van jouw vloer, zoals bijvoorbeeld laminaat, zeil, parket of het monteren van een keuken. De profielmal is gemaakt van sterke metaal en heeft een diameter van 150 mm, waardoor je precies kunt meten. Met de GS profielaftaster metaal kun je eenvoudig nauwkeurig werken, omdat het hulpmiddel ontworpen is om overal voor een strakke afwerking te zorgen. Het heeft een handige, lange, rubberen greep, waardoor je het apparaat gemakkelijk vasthoudt. De profielkam is geschikt voor zowel zacht als hard hout, kurk, tegels, pvc, staal en andere materialen. Gebruik de GS profielaftaster metaal om jouw klus stap voor stap perfect af te ronden.

Met trots introduceren wij dit product. Een favoriete alleskunner. Klik op onderstaande button ter inspiratie.

6. Narvie Aftekenhulp Hoekmeter voor laminaat Profielmal Profielmeter Hoekprofiel 25 Centimeter.

5/5

De Narvie Aftekenhulp Hoekmeter voor laminaat Profielmal Profielmeter Hoekprofiel 25 Centimeter is de perfecte oplossing voor jouw meting. Met deze hoekmeter krijg je een nauwkeurig beeld van de profielen die je wilt aftekenen. Deze aftekenhulp is gemaakt om verschillende materialen, zoals laminaat, te meten. Dankzij het 25 centimeter grote profiel kun je de juiste maten precies uitmeten. Deze aftekenhulp is eenvoudig en snel te gebruiken. Je kunt hem gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het aftekenen van profielen of het uitmeten van rondingen. Het is een essentieel hulpmiddel bij het uitsnijden van laminaat. Je kunt er ook mee de lengte van de strips bepalen en met één simpele handeling de hoeken uitmeten. De Narvie Aftekenhulp Hoekmeter voor laminaat Profielmal Profielmeter Hoekprofiel 25 Centimeter is dus een onmisbaar hulpmiddel voor jouw klus!

Niet in de top 5, maar een absolute must-have! Een persoonlijke voorkeur. Bekijk hier de reviews. 

7. LOUZIR Meetgereedschap | Klus Gereedschap | Markeren | Winkelhaak | Profielmal | Contour Profile Cauge Profiel Kopieer.

5/5

Met de LOUZIR Meetgereedschap | Klus Gereedschap | Markeren | Winkelhaak | Profielmal | Contour Profile Cauge Profiel Kopieer kun je al je klusjes makkelijker afronden. Met dit handige meetgereedschap kun je gemakkelijk hoeken aftekenen, buizen en kabels opmeten en randen markeren. Het veelzijdige product heeft verschillende functies en kan je helpen bij het maken van perfecte hoeken, patronen en contouren. Je kunt het gebruiken als winkelhaak om te meten, als profielmal om de perfecte hoeken aan te brengen en als contour profiel om precies de juiste contouren te maken. Het is gemaakt met een sterk, duurzaam materiaal waardoor het jouw lange tijd kan helpen. Het is licht en gemakkelijk te gebruiken. Je kunt het ook gemakkelijk meenemen naar je volgende klus. Met deze LOUZIR Meetgereedschap heb je al je klusjes zo afgerond!

Een geweldig product en zeker top 7 waardig volgens experts en deskundigen. 

8. AXTIES® Prowork Aftekenhulp 50CM voor DIY Projecten Laminaat Plinten Parket Tapijt Tegel Profielmal Profielmeter.

5/5

Met de AXTIES® Prowork Aftekenhulp 50CM kunt u moeilijke vormen en hoeken eenvoudig aftekenen. Het is een perfect hulpmiddel voor het leggen van laminaat, tapijt, parket of andere vloeren, maar ook voor het maken van DIY projecten. De aftekenhulp is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik. Het is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de aftekenhulp op de hoeken en randen te plaatsen en deze vervolgens af te tekenen. Ook is de aftekenhulp uitgerust met een profielmal en profielmeter, zodat u precies kunt zien wat er nodig is voor uw project. Uw plaatsen en lijnen worden zo perfect afgetekend, zonder dat u zich druk hoeft te maken over onnauwkeurigheden.

Op nummer 8 en een kwaliteitsproduct. Bekijk de reviews.  

9. Silverline Profielmeter Profielmal Staal 150 mm Maximaal Diepte 45 mm.

5/5

De Silverline Profielmeter is een handig hulpmiddel dat gebruikt kan worden voor verschillende toepassingen. Met deze profielmal kun je een afdruk maken van het gewenste profiel bij ronde of onregelmatige lijnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld het leggen van tapijt en vloeren, het maken van kasten en banken of het maken van bochten gemakkelijker maken. De mal is gemaakt van staal en heeft een maximale diepte van 45 mm. Daarnaast beschikt de profielmeter over ronde pinnen die gemaakt zijn van roestvrij staal. De Silverline Profielmeter is een veelzijdig hulpmiddel dat veelzijdige toepassingen kent. Hierdoor is het ideaal voor het vervaardigen van verschillende projecten, van het leggen van tapijt en vloeren tot het maken van kasten en banken. Met deze mal kun je gemakkelijk een afdruk maken van het gewenste profiel bij ronde of onregelmatige lijnen. De mal is gemaakt van staal en heeft een maximale diepte van 45 mm, waardoor deze gemakkelijk in verschillende materialen kan worden gebruikt. De ronde pinnen zijn gemaakt van roestvrij staal, wat het gebruik van de profielmeter langer duurzaam maakt.

Altijd een goede binnenkomer. Met dit product kan je de wereld aan! Bekijk snel de reviews samengesteld in deze top 10. 

10. RAIDEN PRODUCTS ® Meetinstrument Aftekenhulp Markeerliniaal 30 CM Meetlat Profielmal Voor het positioneren en markeren.

5/5

RAIDEN PRODUCTS® T-Lat Meetinstrument, Aftekenhulp en Markeerlineaal 30 cm Meetlat is een professionele profielmal die u gebruikt voor het nauwkeurig positioneren en markeren van uw werkstuk. Met dit veelzijdige hulpmiddel kunt u precies aftekenen met een 0,5 mm vulpotlood of kraspen door een gaatje of sleufje. Dankzij de hoogwaardige constructie is de T-Lat voorzien van een robuuste metalen behuizing en antislip voeten. Deze voeten worden geleverd met een zelfklevende plakstrip voor een gemakkelijke montage op elke werkplaats. De T-Lat meetinstrument is ook voorzien van een 360° draaibare buis in het midden, waarmee u de meetlat in elke hoek kunt plaatsen. Met de T-Lat meetinstrument kunt u altijd precies en trefzeker werken, ook als er minder licht is of als uw ogen niet helemaal scherp zijn.

Altijd een garantie tot succes. Met veel plezier presenteren wij dit product op nummer 10. volgens ons onderzoek.  

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over de beste geteste profielmallen

Ons team staat graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden met betrekking tot onze top 10 best geteste profielmallen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier en wij zullen je zo spoedig mogelijk van antwoorden voorden voorzien. 

De reviewers zijn de ervaringsgebruikers die profielmallen al hebben aangeschaft. Doordat deze reviews te verzamelen en te vergelijken, weten wij welke profielmallen de beste zijn. 

Wij verkopen de profielmallen niet zelf dus we hebben geen winkel. Wij verwijzen via de button onder elke profielmal naar de webshop met de beste prijs.

Ons onderzoek is voortdurend, dus zodra er een nieuwe profielmal hoger wordt gereviewd dan de bestaande top 10, gaan we opnieuw vergelijken om te zien of deze een plekje in de lijst verdient. De lijst wordt dus bijgewerkt. Daarnaast kun je in onze blogsectie op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

De profielmal die beste getest is in ons onderzoek is RAIDEN PRODUCTS ® Meetinstrument Aftekenhulp Markeerliniaal 40 CM Meetlat Profielmal Voor het positioneren en markeren.. Deze profielmal scoorde het beste in de profielmallen test. 

Dit hoeft echter niet de beste profielmal voor jou te zijn. Wanneer je voor jezelf een keuze hebt gemaakt uit deze 10 goede profielmallen, klik je op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel waar je de door jou gekozen profielmal kopen kunt.

profielmallen vergelijking voor de 10 beste producten

Elke profielmal in de top 10 hiernaast is met elkaar te vergelijken in grofweg drie aspecten: afbeelding, beschrijving en prijs.

Dit zijn normaliter de drie kenmerken waar een consument de meeste waarde aan hecht bij de aankoop van een profielmal.

Wanneer je deze drie aspecten per profielmal met elkaar vergelijkt, kun jij achterhalen welke in de top 10 het beste bij jou past.

Disclaimer: Doordat wij zelf geen profielmallen verkopen, kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden als er iets mis is met het product. In dat geval kun je contact opnemen met de webshop van aankoop.

profielmal recensie - Eindoordeel

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een betaalbare, eenvoudige of uitgebreide profielmal, er is optioneel voor ieder wat wils bij de lijst van de top 10. We hopen dat je de juiste keuze kunt maken, veel plezier met je nieuwe profielmal! Met deze 10 opties hebben we samen gekeken naar de beste profielmallen die er op de markt zijn. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, er is een geschikte profielmal voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de informatie uit onze lijst je een goede keuze zult maken. De keuze aan profielmallen is enorm, dus het is misschien niet makkelijk om er eentje uit te kiezen. Maar nu je weet welke opties er beschikbaar zijn, is het hopelijk een stuk eenvoudiger om de juiste voor jou te vinden. Vergeet nooit dat je zoektocht naar de perfecte profielmal begint bij een grondige afweging van je eisen en behoeften. Bedenk ook wat voor materiaal je gaat gebruiken en wat je doelen zijn. Heb je dat eenmaal op een rij, dan is het makkelijk om de beste profielmal voor jou te vinden!

Wij als team willen je bedanken voor je bezoek aan onze website. We hopen dat jij je goed hebt kunnen inlezen en dat wij je van de juiste informatie hebben kunnen voorzien. Het is ons doel om je te kunnen adviseren van de beste informatie over producten en dat jij een geweldige aankoop hebt kunnen doen en optimaal kan gaan genieten van een profielmal.

Ons streven is om elke dag hard aan de website te werken en regelmatig updates te plaatsen over de nieuwste ontwikkelingen. Voor nu willen we je bedanken en we zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!

Gepubliceerd op: 14 feb. 2023